Heeft u problemen met uw computer of laptop, maar niet de mogelijkheid om hiermee langs de lokale computer winkel te gaan? Wilt u een vriendelijke en betrouwbare monteur die bij u thuis komt? Voor-u-IT kan in deze wens voorzien.

Wij komen graag bij u thuis om naar de problemen te kijken, dit vakkundig op de lossen en toelichting te geven over het problemen en de oplossing.

Waar

Wij kunnen bij u langs komen als woonachtig bent in:

  • Een straal van 10 kilometer vanaf Dordrecht
  • Een straal van 10 kilometer vanaf Rotterdam Lombardijen
Wanneer

De voorkeur gaat uit naar doordeweeks in de avond uren (tussen 18:00 en 22:00 uur) maar hulp overdag of in het weekend is in overleg ook mogelijk.

Kosten
  • Voorrij kosten: 20 €
  • Halfuur tarief: 25 €

Wij houden een half uur tarief aan en geen uur tarief, dit om te voorkomen dat bij problemen die snel opgelost kunnen worden u niet gelijk voor een uur hoeft te betalen.

Mocht er een onderdeel in uw computer defect zijn, en deze besteld moeten worden wordt bij het plaatsen geen voorrij kosten meer gerekend.

Betalen

Hulp aan huis:
Betalen kunt u bij onze monteur zowel contant als via onze mobiele pin automaat.

Hulp op afstand:
Betalen van iDeal of factuur

Hulp op afstand

Wilt u liever eerst dat wij het probleem op afstand proberen op te oplossing voor dat wij langs komen en heeft u computer of laptop een werkende verbinding met internet? Dan kunnen wij via een speciaal programma op afstand uw computer besturen en zo het probleem op te lossen.