Website

Wilt u voor uzelf of uw onderneming een website laten bouwen maar heeft u geen zin om hier de hoofdprijs voor te betalen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een mooie professionele website voor een betaalbare prijs! Van te voren stellen we in overleg met u vast wat de verwachtingen zijn en wat dit gaat kosten zodat u achteraf geen verassingen heeft!

Klinkt dit u goed in de oren? neem dan contact met ons op!

Webshop

Ook hebben wij ervaring met het bouwen van webshops. In de huisstijl van uw bedrijf en met duidelijke uitleg en ondersteuning over de werking. Uiteraard met alle bijbehorende functies zoals de winkelwagen, product- afbeeldingen en omschrijvingen, betalen via bijvoorbeeld iDeal en Creditcard etc.

De prijs hiervan is sterk afhankelijk van uw wensen en de grootte van de shop.

Bent u een startende onderneming en ziet u het niet zitten om in een keer veel geld voor een webshop neer te leggen? Er kunnen ook afspraken worden gemaakt waarbij u per maand voor de webshop betaald!

Mobiele site

Alle websites die wij opleveren, dus ook webshops passen zicht automatisch aan zodat deze ook goed zichtbaar zijn op mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.

Sociale media

Het kiezen en juist inrichten van sociale media kan een lastig karwei zijn. Welk platform is interessant voor uw bedrijf en waar bereikt u het meeste klanten? Nadat dit is vast gesteld moet dit ook nog juist worden ingericht, want u wilt wel makkelijk te vinden zijn en een professionele uitstraling hebben. Wij helpen u hier graag mee zodat u ook op de sociale media juist vertegenwoordigd wordt!